Område

Vi dækker Lyngby og hele Storkøbenhavn

Din lokale vinduespudser

Hos Vinduespudser Lyngby hjælper vi primært kunder i Lyngby, men vi tilbyder også vinduespudsning til mange andre kunder i alle dele af Storkøbenhavn.

I disse byer tilbyder vi vinduespudsning

Udover Lyngby pudser vi også vinduer i resten af Storkøbenhavn såsom Amager og de mindre bydele Kastrup, Tårnby og Dragør samt på Frederiksberg og i Gentofte

Vi dækker et bredt område i Storkøbenhavn og kører ud til mange forskellige byer såsom Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Valby, Hvidovre, Rødovre, Vanløse, Karlslunde, Brøndby Strand, Vallensbæk, Glostrup, Albertslund, Greve, Ishøj, Brønshøj, Herlev, Bagsværd, Lyngby, Hellerup, Gentofte, Charlottenlund og Klampenborg.

Hvis din by ikke er på listen, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din bolig.

vinduespudser lyngby

Book en tid online

Med vores smarte prisberegner kan du nemt og hurtigt få en pris på vinduespudsning inden du booker. Det er en nem og hurtig proces, som du kan klare online, og du kan dermed være sikker på prisen, inden vi kommer ud og pudser dine vinduer. Vi ser frem til at besøge dig og sørge for, at dine vinduer bliver skinnende rene.

Vinduespudser Amager

Ildsjæl med anderledes baggrund

Selvom jeg har en uddannelsesbaggrund som civilingeniør fra DTU, har jeg valgt at arbejde som vinduespudser. Min akademiske baggrund afspejler min dedikation til at levere en professionel service, hvor disciplin og ordentlighed er i højsædet. Jeg har en fast teknik, bruger det bedste udstyr og går altid til opgaven med en positiv attitude. Som kunde hos Vinduespudser Lyngby kan du derfor forvente en yderst disciplineret og pålidelig vinduespudser.

Vinduespudser Amager